Oppussing skremmer bare noen folk. Med noen verktøy og riktig informasjon kan du fullføre nesten alle prosjekter. Bruk informasjonen denne artikkelen inneholder for å komme i gang på oppussingsprosjektet du vurderer.

Legg visuell interesse til hjemmet ditt ved hjelp av gips gjørme til tekstur vegger. Det er lett å teksturere. Når gipsslammen er omstå, tar du bare en børste med børste, en svamp eller en tom plastpose, og deretter bruker du det du griper for å skape tekstur på gipsslammen ved å dabbe.

For å bøte på knirker i gulvet, bruk konstruksjon lim. Du må jobbe fra kjelleren eller i crawlspace, men innsatsen vil være verdt det. Bruk en kjelepistol til å påføre, og kjør lim langs siden av hver etasje bjelke, tetting undergulvet planker til dem.

Rull taket gulvet for en praktisk talt uforgjengelig finish! Kjøp rull taktekking uten klebebåndet. Lim den på plass enten i lange strimler som det kommer av rullen eller skåret opp i uregelmessige geometriske former. Coat tett med maling og bruk en børste til å arbeide malingen jevnt inn i overflaten.

Ikke vær redd for store åpne områder fordi du enkelt kan dele dem. Del store mellomrom med en takmontert nyanse eller gardin som du er i stand til å trekke ned. Det kan koste effektivt å dele et stort område, og du kan bare trekke skilleveggen opp igjen når du har en stor samling eller fest.

Å bytte ut skaphåndtakene og skuffetrekkene på kjøkkenet ditt er en rask, billig måte å forbedre utseendet på. Skapknapper kan enkelt installeres, og de legger faktisk til ganske mye hjelp til å forbedre innredningen på kjøkkenet ditt. Når du tar av de gamle knottene, bør du rengjøre innsiden av skapene og også tørke utsiden ned. Når de er rene, legger du til de nye knottene dine.

Sett brannslukningsapparater i flere rom i hjemmet ditt. Brannslukningsapparater er spesielt viktige på kjøkkenet, men de vil være en klok investering for praktisk talt alle rom. Branner kan bryte ut i elektriske ledninger, hvor en skorstein passerer gjennom et tak, og praktisk talt hvor som helst. Vær forberedt!

Hvis du elsker ideen om et hjemmekontor, men bare ikke kan spare et helt rom, vær kreativ! Et stort garderobeskap eller pantry er den perfekte kandidaten til et minikontor. De fleste pantries har innebygde hyller, som er perfekte for en bærbar datamaskin, bøker, en skriver og kontorrekvisita.

Xeriscaping er et landskapsalternativ som huseiere i ekstremt tørt klima bør dra nytte av. Xeriscaping erstatter mer typiske plener og busker med steinsenger og planter fra tørt klima. Disse veksler krever langt mindre vanning enn tradisjonell landskapsarbeid, og de eksotiske plantene som er tilgjengelige for xeriscaping kan være vakrere og slående enn vanlige landskaps standbys.

Du har kanskje opprinnelig tenkt at å takle ditt hjem ombygging prosjektet ville være vanskelig uten hjelp av en entreprenør. Ved å bruke informasjonen fra denne artikkelen, vil du finne at du ikke trenger hjelp til å fullføre ditt oppussingsprosjekt.